Certificaten

java8-logo

“Het OCA (Oracle Certified Associate) is de eerste stap als volleerd JAVA programmeur. Het examen beslaat alle fundamentele aspecten van Java programmeren. Je kan code lezen, fouten herkennen, je kent de volledige syntax en hebt zo een goede basis om JAVA expert te worden.”
Augustus’17 – behaald

ctfl-logo

“PSM I is het officiële scrum.org certificaat voor scrum master. Ik heb hiervoor vier avonden cursus gehad en zelfstudie gedaan. De reden dat ik dit certificaat gehaald heb is niet direct om als scrum master te fungeren, master of scrum worden was veel meer de insteek. Kortom ik wilde graag meer over scrum werken weten. Met dit certificaat toon je aan fundamentele kennis van scrum te hebben, met de focus op de rol scrum master.”
December ’16 – behaald

ctfl-logo

“Het Foundation Level certificaat is gericht op professionals die praktische en fundamentele kennis nodig hebben voor het testen van software. Dit omvat mensen in rollen zoals test ontwerpers, test analisten, test engineers, test consultants, test manager en gebruikers acceptatie testers.”
September ’16 – behaald

tmap-suite-logo-w185xh185_1
“TMap® Suite is dé standaardmethode op het gebied van gestructureerd testen. Met dit certificaat bewijst je dat je gestructureerd, effectief en efficiënt kunt testen volgens TMap® Suite. TMap Suite is de nieuwe standaard als opvolger voor TMap NEXT.”
April ’16 – behaald

logo_foundation

“Het Agile Consortium stimuleert mensen om bewust te worden van de voordelen van het Agile werken en het ontdekken van de verschillende manieren om daar te komen. Dit betekent het leren kennen van het Agile Manifesto voor Agile Software Development, verschillende Agile frameworks (waaronder scrum) en natuurlijk het agile gedrag.”
April ’16 – behaald